h1

SuperSteaua

February 15, 2009

Marti,10 februarie ! O zi ca oricare alta,o dimineata in care trebuie sa ma trezesc la 7 ,sa ma duc la scoala,sa stau la scoala,sa plec de la scoala!Insa,ceva e diferit la dimineata asta! Apare SuperSteaua,volumul 1! Am citit 250 de pagini pana la ora pranzului,si asta fara sa sar peste pagini sau capitole! Multi mi-au zis ca sunt nebun! Poate ca asa e.

steaua_web_810080869

Desi s-a intamplat cu aproape o saptamana in urma,cuvintele inca imi sunt intiparite in minte: Isi spuse <<Orice portar isi alege un colt la 11 metri,dar de teama de a nu fi penibil ,nu impinge niciodata in picioare hotarat,iar cand o face e prea tarziu. Tu trebuie sa risti!>> ,se imbarbateaza Helmuth,dupa care isi focalizeaza privirea pe ochii lui Marcos , al patrulea executant al Barcelonei.<<Hai baiete ,ca-ti cam tremura picioarele. Ce oi zice tu , ca daca am plecat de trei ori in dreapta sunt chitit pe partea aia? Uite ca acum ma sucesc. Sa nu te sucesti si tu,da baiete?>> Semnalul lui Vautrot se aude de aceasta data extrem de clar. Helmuth isi afunda inca o data manusile una intr-alta ,se incovoaie si incepe sa tropaie usor din picioare .<<Hai ,baiete, da-o la mine! Hai,primul pas….,al doilea….., e bine asa…, al treilea …Hai trage! Am plecat ! Si…..Te-am pacaliiiiiiiit,uite-0,e iar la mineeeee! Esteeeeee!” .In clipa urmatoare Boloni atarna deja de gatul portarului .”Bravo Duca ! Bravo baiete!”.”Gata am castigat !” . “Am luat CUPA!” Bravo ,ba! Am luat-o ba,e a noastraaaaaaaa!” . “Cupa Campionilor ,ba,e a noastraaaaaaaa!”

Asta e singurul motiv pentru care imi pare rau ca nu m-am nascut in epoca ceausista! Si daca stau sa ma gandesc, m-as fi putut lipsi de paine,unt,ulei, oua si carne doar ca sa vad asta pe viu!Si as fi renuntat si la dreptul meu la libera exprimare doar ca sa aud acel “Suntem finalisti!Am castigat CUPA”.

Dar nu a fost sa fie !Asa ca va trebui sa ma multumesc cu acel Steaua-Valencia din primavara lui 2005 si cu visul ca Steaua va fi candva ceea ce merita sa fie!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: