h1

Blackjack si iPhone

February 17, 2009

Cati dintre voi ati vazut filmul 21 ? Pentru cei care nu l-au vazut,va fac eu un mic rezumat: este povestea unui tanar,student la MIT , care isi dorea foarte mult sa faca si facultatea de medicina la Harvard. Ca sa isi urmeze visul,avea 2 variante: ori facea rost de o groaza de bani, ori primea o bursa! Bursa se acorda unui singur om, care avea cu adevarat o situatie speciala! Fiind un student genial,este cooptat in echipa de Blackjack facuta de un profesor la MIT , care se folosea de metoda numaratului cartilor pentru a castiga (tactica era mult mai complicata , doar ca nu am eu rabdare sa o descriu)

Esentialul este ca era nevoie de multa munca si o inteligenta iesita din comun! Insa , conform acestei stiri acum este posibil doar daca ai un iPhone.

Cu un soft downloadat de pe iTunes, jucatorii folosesc doar 2 taste pentru a numara ! O tasta pentru a numara cartile peste 10, si o tasta pentru a numara cartile sub 10! Asadar, cu un iPhone si “debordabila” inteligenta pe care trebuie sa o ai ca sa tii minte asezarea a 2 taste pe touch-ul unui iPhone, te poti imbogati la Blackjack….sau poti intra la inchisoare!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: