h1

SuperSteaua!!partea a-2-a

February 17, 2009

Azi a aparut al doilea volum al cartii lui Andrei Vochin! Mi-am batut propriul record in materie de citit-viteza, si la ora pranzului citisem toata cartea!

In opinia mea, a fost o lectura extrem de interesanta, felul in care e scrisa cartea fiind de asa natura incat sa te faca sa simti ca esti martor la evenimentele relatate! Aveam de gand sa imi scriu impresiile in acest post, si cu siguranta aveam ce sa scriu cat sa umplu cateva pagini ! Insa pagina 247 m-a facut sa imi schimb radical ideea! La sfarsitul cartii sunt prezentati fotbalistii si antrenorii care faceau parte din lotul ce a castigat CCE in acel magnific an 1986. Si am ajuns la pagina in care este spusa povestea lui Constantin Pistol! A jucat cateva meciuri la Steaua,si dupa cum spune si el “Dumnezeu m-a ajutat sa fiu si eu trecut pe foaia de joc a finalei de la Sevilla”.

Totusi , nu asta e ceea ce m-a marcat, ci finalul! Citez:”In prezent locuieste in Pitesti, dar are cea mai grea situatie financiara dintre toti fosti jucatorii din 1986, lucrand cu ziua pe unde si cand apuca”.

Stau si ma intreb oare cum este posibil ca un fost jucator al primei castigatoare a CCE din blocul estic a putut fi lasat de izbeliste? Oare cum indivizi ca Mitica Dragomir, Ioan Becali, gIGI Becali si altii ca ei pot castiga milioane de euro iar un om care ,desi nu a fost o personalitate marcanta a acelei echipe, a jucat la castigatoarea CCE si a muncit si el alaturi de ceilalti pentru o calificare se chinuie muncind cu ziua pentru a-si castiga existenta?

Voua vi se pare normal? Pentru ca mie nu!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: