h1

Un job ideal!

February 18, 2009

Peste 18.000 de persoane din 200 de tari si-au depus candidatura pentru ‘cel mai bun job din lume’, in speranta ca vor fi platite pentru a sta la soare pe o insula australiana, relateaza AFP. Candidatii la postul de ‘gardian’ al insulei tropicale Hamilton de pe Marea Bariera de Corali mai au timp sa se inscrie pana duminica, iar competitia se anunta deja acerba, potrivit guvernului din statul Queensland (nord-est). ‘Am fost impresionati de mijloacele folosite de candidati pentru a ne atrage atentia asupra lor’, a indicat Nicole McNaughton, purtatoare de cuvant a Biroului de Turism din Queensland.

‘Acestia ne-au trimis comunicate de presa privind propria acoperire mediatica si au indicat site-uri dedicate candidaturii lor’, a adaugat ea. Candidatii trebuie sa trimita un clip in engleza de un minut pentru a explica de ce ar fi calificati pentru acest post. Pe langa un salariu de 150.000 de dolari australieni (105.000 de dolari americani) pentru sase luni, norocosul va beneficia si de un bilet de avion de la domiciliul sau pana in insula Hamilton. In schimb, ‘paznicul insulei’, cu varsta peste 18 ani, va avea ca misiune sa se plimbe pe plajele de nisip alb, sa exploreze viata subacvatica si sa alimenteze saptamanal un blog cu fotografii si clipuri video.

Fericitul ales, care va locui intr-o casa cu trei camere, piscina si teren de golf, trebuie sa fie un bun inotator, sa comunice foarte bine si sa fie capabil sa citeasca si sa scrie in engleza. Guvernul din Queensland a lansat acest concurs in cadrul unei campanii destinate sa protejeze industria turistica din Queensland in cadrul crizei actuale. Candidaturile, valabile din toate tarile lumii, se pot depune pe site-ul http://www.islandreefjob.com, pana pe 22 februarie. La inceputul lui mai, o selectie finala va avea loc pe insula, cu 11 candidati. Castigatorul va incepe ‘munca’ la 1 iunie.

Agerpres

Parerea mea: cu asa o slujba, nu cred ca o sa intarzie cineva vreodata!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: