h1

In zadar te crezi nemuritor/ nimeni nu te poate suporta.

February 21, 2009

Au mai rămas şase zile până la primul meci al returului, pe care Steaua îl va juca pe teren propriu contra Vasluiului.

Teoretic, faptul că roş-albaştrii vor evolua în Ghencea ar trebui să constituie un avantaj, dar, ţinând cont de antipatia pe care suporterii o au faţă de patronul clubului, atmosfera ar putea fi mai degrabă una ostilă. Nu trebuie uitat modul în care spectatorii din Ghencea s-au despărţit la ultimul meci de echipă. Cu multe înjurături adresate patronului, care făceau deliciul adversarilor şi rivalelor de moarte. Chiar şi jucătorii străini de la Steaua, care nu mai erau în graţiile patronului, se amuzau de scandările celor două peluze.

becali-pleaca-5
Mesaje la semafoare, pe blocuri, pe panouri şi pe garduri

„Incredibil ce îi fac lui Gigi suporterii! Mă miram de ce nu fac o grevă sau să protesteze cumva la modul în care patronul înţelege să conducă acest club. În străinătate ar fi fost terminat. Dar şi scandările de la stadion sunt un semn al nemulţumirii lor”, spunea unul dintre jucătorii de care Steaua s-a despărţit în această iarnă.

Curentul anti-Gigi se pare că s-a menţinut şi pe durata pauzei de iarnă. În Bucureşti au apărut peste noapte mai multe mesaje care îi cer patronului din Ghencea să plece de la echipă. Nu e nevoie să prinzi „roşu” la semaforul intersecţiei din Piaţa Naţiunilor Unite pentru a observa mesajul scris tocmai pe un panou destinat în mod normal publicităţii. Deci amplasat strategic. Apoi, nu ai cum să ignori din „41” mesajele scrise pe garduri de-a lungul Bulevardului Virtuţii. Nici în cartierul Floreasca suporterii Stelei nu-l menajează pe Gigi Becali. Cu toţii vor să-l vadă plecat cât mai repede din Ghencea.

becali2

Vor protesta şi cu FC Vaslui

Aşa cum s-a întâmplat în dese rânduri în tur, fanii vor continua şi la partida cu FC Vaslui protestele la adresa lui Becali. „Ştiu de existenţa acelor mesaje. Nu am hotărât încă în ce mod vom protesta şi la partida cu Vasluiul, dar vă spun că suntem nemulţumiţi de situaţia de la club”, a declarat pentru ProSport unul dintre liderii suporterilor din Ghencea.

„Au fost fani dinamovişti!“

Cei care reprezintă Steaua de azi sunt convinşi că totul nu este decât o campanie îndreptată împotriva lui Gigi Becali. „Ce vă face să credeţi că sunt suporteri ai Stelei? Poate sunt dinamovişti”, spunea ieri un oficial al clubului. „Lovind în mine sau în echipă, nu se urmăreşte decât să se dea în patron”, spunea la B1 TV Marius Lăcătuş.

becali11

Scandări, torţe şi bătăi la meciul cu Poli

La partida Stelei de pe teren propriu cu FC Timişoara, penultimul meci acasă din tur, scandările la adresa lui Gigi Becali şi aprinderea torţelor în peluză i-au făcut pe oamenii lui Cătălin Zmărăndescu să intervină în forţă. După ciocnirile dintre cele două tabere, mai mulţi suporteri stelişi au necesitat îngrijiri medicale, iar scandările împotriva lui Gigi Becali au fost şi mai vehemente.

„Pac-Pac nu te-am votat!“ cu Urziceni

În ultima etapă din campionat, Gigi Becali s-a prezentat în faţa fanilor umilit în alegerile electorale, dându-le acestora prilejul să-l înjure şi să-l ironizeze pentru înfrângerea suferită în politică. Astfel, fanii Stelei au afişat un banner mare pe care scria: „Pac-Pac nu te-am votat!“ Apoi, şi pe fondul jocului slab al roş-albaştrilor, Gigi Becali a primit din nou tradiţionalele deja înjurături ale fanilor.

Stirea am luat-o de pe Romanianultras

Advertisements

2 comments

  1. cred ca zilele lui la Steaua sunt aproape de sfarsit.
    s-au saturat multi …


  2. DOAMNE`ajuta sa fie cum zici tu klausenLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: