h1

Casatorita de 23 de ori!

February 25, 2009

Un record absolut! In timp ce unii incearca din rasputeri sa scape de casniciile care le mananca zilele, se pare ca o doamna din SUA este dependenta de asa ceva. Ea a fost casatorita de nu mai putin de 23 de ori, avand de la mariaje lungi de 7 ani pana la mariaje de de ..36 de ore!

Ea nu isi poate aranja sotii in ordine cronologica, insa poate sa spuna ca cel mai dragut dintre ei a fost Goerge Scott, barbatul cu care a fost casatorita 7 ani (de altfel si primul ei sot), iar cel mai bun la pat a fost Jack Gourley, un barbat caruia ii placea sa inaote compelt dezbracat si sa faca sex in locuri ciudate si cu care a fost casatorita de 3 ori. Cel mai ciudat dintre cei 23 de soti a fost Tom Stutzman, un barbat cu un singur ochi si care facuse inchisoare de cateva ori.

Momentan “domnisoara” de 68 de ani este singura de 12 ani, insa a anuntat ca intentioneaza sa se casatoreasca deoarece nu-i place singuratatea.

Ma intreb cum ar fi fost vazuta aceasta femeie intr-un sat oarecare din Romania! Ar fi fost arsa pe rug, i s-ar fi dat acatiste la biserica sa crape. Acum intrebarea este: de ce ar ura-o femeile din sat? Din cauza ca nu corespunde standardului “o viata, o casatorie, un barbat(+inca cativa de care sa nu stie nimeni)” sau de ciuda ca ele nu au parte de asa ceva?

Stirea am gasit-o pe Agerpres

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: