h1

A sunat la politie pentru ca….n-avea sos

February 27, 2009

Un american a fost arestat dupa ce a sunat insistent la politie pentru a reclama faptul ca sandvisul sau italian nu are sos. Reginald Peterson – relateaza Associated Press – a sunat la numarul pentru urgente, nemultumit fiind de faptul ca angajatii unui fast-food nu i-au facut sandvisul asa cum ar fi trebuit. Dupa cateva minute, el a repetat apelul, de data aceasta pentru a se plange de faptul ca politistii intarzie sa apara la localul reclamat.

Angajatii restaurantului au explicat politiei ca Peterson (42 de ani) a inceput sa devina agresiv si sa tipe la ei in timp ce-i preparau sandvisul. Ei l-au scos afara din local, moment in care acesta a decis sa sune la politie. Cand politistii au sosit, au incercat sa-l calmeze pe barbat si sa-i explice ca nu poate suna pentru orice problema la numarul de urgente. Vazand ca acesta continua sa fie recalcitrant, au decis sa-l aresteze si sa-l acuze de apeluri false catre 911.

Agerpres

Americanii demonstreaza pe zi ce trece ca sunt cele mai proaste fiinte de pe pamand, la concurenta directa cu broastele testoase (care tind sa cred ca au o inteligenta superioara).
Oricum sa le multumim pentru portia de ras!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: