h1

“O, vulgara si tipatoarea lipsa de ambiguitate a sangelui.”

February 27, 2009

“O, vulgara si tipatoarea lipsa de ambiguitate a sangelui.”

Deschid postul cu acest citat.E din Salman Rushdie – “Ultimul suspin al maurului”. Citatul, dupa parerea mea este intr-o perfecta antiteza cu ceea ce e in sufletul unui suporter, acelui tip de suporter devotat, capabil sa faca orice pentru echipa lui.

Acel suporter, care atunci cand vede ca echipa lui este dusa spre pieire de catre un aroman seminalfabet care nu stie sa enumere toate literele alfabetului este capabil sa faca rau acelei echipe doar ca ulterior sa ii fie mai bine. Nu lui, tot echipei.

Vorbim de acel suporter, care pe frigul de februarie, pe fondul unui joc anost pe care il practica echipa lui (din fericire doar pana asta seara, dar revin mai tarziu cu asta), a venit la stadion. Cu sufletul impartit, petru ca poate ar fi vrut sa cante pentru culori.

Este acel om pus in dificultatea de a alege intre 2 rele, si o alege pe cea ma putin rea! Alege cu inima deschisa si cu sufletul impacat, a ales ce e mai bun pentru echipa lui: a ales sa ii injure pe cei ce conduc, in loc sa cante pentru aceasta! Si, dupa parerea mea, a ales corect!

Asa ca, in cazul asta ,lunde e lipsa de ambiguitate a sangelui?

Astept sa lasati parerile voastre, chiar sunt curios voi ce credeti despre asta!

Advertisements

2 comments

  1. stii coaie, baiatul de il citezi e tot un colorat d ala numa bun de dispretuit de un dreptaci adevarat….can’t you just make up your mind? with or against them ( adica aia diferiti si cu care aveti voi noapte cosmaruri de la ovrei, tigani pana la poponari si feministe) ?


  2. Sa stii ca aceia pe care ii dispretuim noi sunt cu totul alti oameni(animale) fata de adevaratii indieni( ca banuiesc ca la ei te referi). Ar fi bine sa faci o delimitare corecta, pentru ca sincer nu cred ca ii dispretuim pentru culoare, ci pentru felul in care se comporta. Oricum aici e o discutie foarte complicata, asupra careia putem sta destul timp ara sa ajungem la un consens.Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: