h1

Emigranti!

March 1, 2009

De acum inainte, pe langa subiectele ce mi se par interesante voi posta rezumate ale filmelor ce mi-au placut dar si visele mele cele mai ciudate!

Partea cu filme am inceput-o deja, asa ca o sa continui cu visele!

Acest vis va fi postat si pe blogul lui Vlad,!

Se facea ca eram prin 1980 si ceva! Habar nu am anul corect, stiu doar ca incercam sa trec granita impreuna cu cativa prieteni:George, Ancu , Vlad Mares, Mihnea, Ilie, Alex(un prieten din Bucuresti) si Cosmin( tot un prieten din Bucuresti) si Negrea, un coleg de camera!

La granita, desi o luasem pe un camp, o patrula. Ne-au vazut si au tras cu arma dupa noi. Nu stiu unde s-au dus ceilalti, stiu doar ca eu cu George alergam pe un trotuar, iar pe o parte si pe celalata erau niste tufisuri ale caror crengi aveau tepi, ca tufisurile de catina, numai ca mult mai mari. Alergam ca disperatii pe trotuarul ala si la un moment dat raman agatat in tepii din tufisuri ca si cand ar fi fost o panza de paianjen. Unul din politistii care ne alergau era Vulpe, securistul clasei, fapt care nu m-a mirat. Ma zbateam sa ies din stransoarea tufisului, cand Vulpe s-a agatat si el. Se zbatea ca si mine, si cu ajutorul lui tufisul s-a rupt. Am inceut sa alerg iar printre tufisuri pentru ca nu aveam cum sa ies din cordonul lor(cred ca asta e o sechela ramasa de pe la intalnirile cu cordoanele de jandarmi).

Am alergat ca am putut de mult si de repede si la un moment dat am sarit intr-un tren. Habar nu am cum am facut asta, pur si simplu m-am trezit intr-un tren. Am inceput sa alerg prin vagoanele clasice (aratau ca acele vagoane de tren personal care vin dinspre munte, care atunci cand urci nu au scari, iar la “parter” e un nivel si intre primul si al doilea nivel sunt niste canapele) .

Alergeam cat puteam de repede prin vagoane si ma feream de controlor. Primul controlor pe care l-am vazut (cel de la nivelul inferior ) m-a alergat prin vreo 3 vagoane, dupa care am urcat la nivelul superior. Acolo am vazut cum controlorul il alearga pe un altul care incerca sa treaca granita, si m-a rugat sa il ajut. Aveam pe mine hanoracul meu ninja, si cred ca eram imbracat diferit fata de ceilalti emigranti si tocmai d’aia nu a incercat sa am aresteze. M-am speriat si am inceput sa alerg cat pot de repede in directia opusa cand ideea salvatoare mi-a venit: sa ies din vagon si sa raman pe scara tinandu-ma de usa.

Si asa s-a terminat visul!

Fac parte din acea categorie de oameni care cred ca visele inseamna ceva! Dupa parerea mea sunt semnale ale subconstientului, mesaje venite din acea parte a intelectului in care nu avem acces decat in anuminte momente sau cu ajuorul anumitor substante! O parte din vis am deslusit-o, dar totusi as vrea si parerea altcuiva!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: