h1

Green Street Hooligans II !

March 9, 2009

Unul dintre filmele pe care le-am asteptat cel mai mult anul asta! Mi-a placut enorm de mult primua parte, pe care amvazut-o de nu mai putin de 20 si ceva de ori!

GSH 2 e continuarea relativa a primului! Cel mai bun prieten al lui Pete si viitorul conducator al grupului, Dave, este prezentat impreuna cu alti hoolsi intr-o inchisoare din UK. Spiritul fotbalului ii urmarea si in penitenciar, unde ei continuau renumitele lupte (fair-fights, mai mult sau mai putin).
Datorita unei astfel de lupte, Dave si cu inca 2 amici sunt mutati disciplinar in alt penitenciar, unde se intalnesc cu Tommy Hatcher, seful de la Milwall! Si de aici nu va mai povestesc pentru ca stric tot farmecul filmului!

Din ce am inteles eu, totul se cam rezuma la o singura chestie: “un om care nu are ce pierde este cel mai periculos animal”! Si in mare parte cam asa este.
Va las sa vizionati filmul, partea proasta fiind ca nu veti gasi absolut nicio subtitrare pe net, iar slang-ul si accentul fac foarte dificila intelegerea!
Totusi, merita vazut!

Advertisements

One comment

  1. Iar filmul unde il gasesc? 😀 ai vreun link de torrent ceva?Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: