h1

Un roman inventiv!

March 13, 2009

Satul sa mai caute in zadar un loc de munca in Spania, dupa 8 luni de somaj, Dragos Cristian Coman s-a hotarat sa publice in ‘Diario de Navarra’ un anunt original: ‘gaseste-mi de lucru si iti dau 15% din salariul meu’. A trecut deja mai bine de o saptamana de cand Dragos a publicat anuntul, dar, dupa cum a declarat miercuri pentru ‘Orange’, ‘pentru moment, nu a sunat niciun interesat’. Tanarul, coplesit de mediatizarea de care s-a bucurat oferta sa, a explicat ca, obosit sa tot bata la atatea usi, a decis sa faca ‘ceva diferit pentru a trage atentia’.

Dupa parerea sa, ’societatea este obsedata de bani’, de aceea s-a gandit ca va fi atragatoare oferta sa de 15% din salariu in primele sase luni pentru persoana care ii va gasi de lucru. Dragos estimeaza ca o astfel de initiativa ar avea mare succes in tara sa de origine, Romania, dar nu vrea sa se intoarca. Tanarul a decis sa mearga in Spania pentru a duce ‘o viata mai linistita si mai buna’, pentru ca ‘avem numai o viata’.

Sosit in Spania ‘cu mari sperante’, Dragos este deja de un an si jumatate in aceasta tara si, desi la inceput nu cunostea limba, acum cunostintele lui de spaniola sunt la un nivel excelent. Adaptarea lui la limba spaniola este o dovada in plus ca ’se adapteaza la toate’ si ca invata ‘foarte repede’, comenteaza ‘Orange’. Dragos Cristian Coman este expert in logistica, dar a lucrat si ca ospatar, sofer, hamal si este deschis tuturor posibilitatilor, adauga sursa citata.

Agerpres.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: