h1

La multi ani gIGI!

April 6, 2009

Parca nu imi vine sa cred ca ratatul asta e arestat! Mi-a facut viata mai frumoasa. Cu mult!

Acu’ o sa sara toti ratatii sa zica despre mine ca sunt un prost si ca mortii mei, l-au arestat cum l-au arestat. Ma doare fix in p**a! Acest babuin a distrus tot eu si cu altii ca mine iubim mai mult: Steaua, si pentru asta nimeni nu il va ierta prea curand. Eu personal (si stiu ca mai sunt altii ca mine) ma bucur enorm pentru ceea ce i se intampla acestui cioban devenit miliardar. Ii doresc sa ajunga in inchisoare si sa aibe parte de cele mai mari umilinte acolo. Ii doresc sa isi piarda toate miliardele de carton pe care le are si sa dispara din ziare si de pe la televizor.

Cat despre felul in care a fost arestat: nu ii mai plangeti de mila, ca a facut el mult mai multe. Ce daca au intrat mascatii peste ei in casa si i-au speriat familia? Ce daca fetele lui au plecat la scoala facandu-si loc printre mascati? Ma doare fix undeva de durerea si suferinta lui. Si stiti de ce? Pentru ca ma gandesc la aceia pe care parintii i-au vazut batuti si gazati venind de la vreun meci din Ghencea in care prostul suprem a ordonat interventia in peluza. Sau la oamenii care au mancat bataie de la gorilele lui, sau la aia pe care ii minte!

Si cel mai important, ma gandesc la lacrimile pe care le-a varsat Hagi atunci cand a fost dat afara de la Steaua. Sau la umilintele la care a fost supus de acest cancer de om. Sau la momentul in care s-a folosit de Lacatus (de doua ori) pentru a se impaca cu suporterii. Si nu in ultimul rand, la toate fostele glorii steliste pe care le-a umilit intr-un fel sau altul.

Si ca o ultima urare: LA MULTI ANI GIGI!

app: Mitica dupa Gigi!

Advertisements

One comment

  1. Gigi, nu scapa sapunul! =)) Cel mai tare banner!Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: