h1

Steaua-dinamo

September 2, 2009

I se mai spune si “cea mai frumoasa zi din an”, pentru simplul fapt ca ….este cu adevarat cea mai frumoasa zi din an.

A inceput pe la ora 11, de cand m-am trezit. Am facut un dus, am impachetat steagu, am aranjat hainele in ghiozdan, m-am imbracat si am plecat din Tineretului de la Alex spre Aparatorii Patriei la Gavaza.

Am ajuns destul de bine, desi am cam incurcat eu autobuzele( nu e vina mea ca 313 nu merge pe unde merge 312). Ajuns acolo am lasat hainele si tot ce mai aveam in ghiozdan la Andrei (aka Bo$$=))), cel care isi va deschide o terasa cu acest nume, mai intai sa faca rost de bani. Am pastrat steagul, fularul si ….2 litri de tuica de la bunica-mea, d’aia galbena de te ustura gatu’ daca nu o stingi cu suc.

Am baut cam pana la ora 4, 2l de tuica si juma de bidon de bere, dupa care am luat autobuzu sa mergem spre 11. Ajunsi acolo, am asteptat vreo 5 minute si a venit si mister 11. Am urcat, am cantat pana la Ghencea de plecau oamenii de langa noi, unii au cantat cu noi, altii radeau, ce sa-i faci, zi de meci.

Ajunsi la Ghencea a inceput partea nasoala. Eram asa de beat ca nu prea mai stiam de mine. Pe langa faptul ca mi-am rupt ceasul pentru ca m-a lovit o masina, sau eu m-am lovit de ea, nu mai stiu sigur, a mai venit si fratemiu sa ii dau biletul da eu eram asa de beat ca abia am ajuns de la Albinuta la Brasov pe jos.

Trecand peste, m-am intalnit pe acolo prin spate pe la blocuri cu niste prieteni din Slanic care au avut grija sa se afle in micul meu orasel ca eram asa de beat ca nu mai stiam de mine.

Au venit dupa aia si Buzila cu Costan, le-am gasit si lor bilete, ca pe ale lor le vandusem(dar ei nu stiu asta:))), si m-am dus inapoi in spatele blocurilor sa stau dracu nitel linistit ca nu mai stiam ce fac. Am mai stat vreo ora, si m-am indreptat spre stadion. Pe drum, spre rusinea mea, i-am luat unui tigan o punga de seminte dupa o masa (mai da-l dracu de colorat, ca nu mi-e rusine cu asta), pe care oricum nu am mancat-o, ca la poarta am impartit seminte si ce a ramas le-am aruncat.

Am intrat la meci, mi-am facut datoria de suporter si am cantat tot meciul si am si ajutat pe toata lumea cu coregrafia, nu de alta da eram foarte bine dispus si gata sa sar in ajutor :)).

Dupa meci a urmat spectacolul:))…Gavaza a plecat acasa mai devreme, nici el nu stie de ce. Partea nasoala era ca eu nu stiam cum sa ajung la el acasa decat daca era el cu mine. Noroc cu Marin care mi-a zis unde sta, adica numele strazii , si noroc cu frxatemiu ca mai avea bani, ca eu un aveam nici o mie de lei in buzunar:)).

Am luat un taxi si am ajuns la Gavaza acasa, adica pe strada, ca nu stiam cum sa gasesc casa. Noroc cu niste copii de pe acolo de pe strada ca nu aveau somn si mi-au aratat unde sta. Dar la el acasa sa vezi partea nasoala. Desi el a plecat mai devreme, nu ajunsese acasa:)). Ne-a primit Oana in casa, ne-am imbracat de somn, si incepe si da-i telefoane sa vedem pe unde e nebunu, ca poate patise dracu ceva, ca mai era si beat:)).

Peste vreo ora asa, vine si asta acasa, mai stam si mai vorbim pana ne apuca dracu 1 sau 2,ne-am uitat la pozele de la meci, si ce sa mai, hai sa dormim. Partea nasoala era ca, desi era noapte, nu puteam sa dorm de cald. Si uite asa m-am chinuit eu pana pe la vreo 5 sa adorm, dupa ce am baut vreo 2 l de apa. Am adomit si eu la un moment dat, da dracu, am visat ca am cazut cu o masina intr-un lac si m-am inecat, si m-am trezit iar, si la revedere somn.

Am adormit intr-un final si m-am trezit pe la 11. Si de aici, o zi banala, la cumparaturi cu prietena si ceilalti colegi de ap.

Advertisements

2 comments

  1. Interesanta aventura 🙂 Macar bine ca esti intreg 🙂


  2. Cam ciudat spui ca este cea mai importanta zi din an , si cu toate tu in “cronica” asta vorbesti mai mult despre cati litri ai baut si cat de ametit erai de la bautura 😐 .Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: