h1

Puiul caruia i s-a provocat un infarct!

September 4, 2009

Asta nu e o povestire care imi apartine, fiind a lui Remus, un amic pe care l-am cunoscut abia pe 30 august, in ziua meciului cu dinamuie, dar cu care m-am inteles foarte bine. Mai ales datorita povestilor pe care mi le-a zis.

M-am hotarat sa va zic si voua una din ele, nu de alta, dar e prea tare ca sa fie tinuta secreta!

Pe la 23 de ani, omu era la tara, la bunica-sa. Dupa cum spunea, era ametit dupa cateva sticle paharele de alcool de diferite feluri cand a venit bunica-sa la el sa ii zica sa se duca sa taie un pui pe care l-a lovit o masina pe strada. Nimic anormal, dar de aici incepe beleaua.

S-a dus omu’, a luat puiu si a strigat-o pe sorsa’ sa vina sa-l ajute. A luat sor-sa puiu, s-a dus cu el la taietor, si Remus dupa topor undeva in sopron.

A luat un topor (din colectia bunicului, care dupa cum spunea, era un mare gospodar si avea cam toate marimile de topor) si s-a dus si el la taietor. Partea nasoala era ca….toporul era cam mare, undeva la 15 kg, dupa cum ne-a spus. Sor-sa cand l-a vazut a fugit direct in casa. Imaginati-va un om care vrea sa taie un pui (de vreo 3 luni asa) cu un topor de 15 kile. Ramas fara sprijin, omu’ nostru a luat un ciocan, 3 cuie si le-a batut in taietor, dupa care, manat de niste instincte primare, a legat picioarele puiului de 2 dintre cuie si capul de un al treilea cui.

Va dati seama ca puiul a murit mai mult ca sigur cand a vazut toporu, intrand in cartea recordurilor ca fiind primul pui mort prin infarct.

Partea cea mai nasoala a fost ca, fiind in alta lume condus de paharelele de tuica sau vin, nu si-a dat seama ca puiul se taie la cap, si l-a taiat….de la jumatate.

Dupa care l-a fiert, l-a jumulit si l-a prajit.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: