h1

Duminica, Steaua-Progym Gheorgheni!

January 6, 2010

HC Steaua
HC Steaua
Semifinala Cupei Romaniei la hochei dintre Steaua si Progym Gheorgheni se va disputa duminica de la ora 20:30 pe patinoarul Mihai Flamaropol din Bucuresti.

Meciul va fi reeditarea semifinale de anul trecut din Cupa Romaniei, atunci cand Steaua a trecut de Progym chiar pe patinoarul Mujegpalya cu scorul de 4:3 (3:0, 1:2, 0:1) dupa un meci extrem de disputat.

Dupa ce a castigat grupa de la Bucuresti cu punctaj maxim, Steaua mai are un singur pas pana la marea finala. Castigatori en-titre ai Cupei, baietii nostri au reusit viictoria anul trecut chiar pe patinoarul din Gheorgheni . Cea mai mare problema a echipei noastre este inca omogenizarea lotului, acest lucru vazandu-se si in ultimul joc din grupe cand a-u chinuit putin impotriva Brasovului, noii-veniti Severson, Soso si Kulenov mai avand inca nevoie de meciuri pana sa poata ajunge la capacitate maxima.

Adversarii de duminica, Progym Gheorgheni este o echipa cu o veche traditie in hochei, incepand cu 1949, insa cu performante destul de mici, fiind mai mereu in umbra “marilor” Steaua si Miercurea Ciuc. In grupa din care a facut parte, cea de la Miercurea Ciuc, Progym a terminat pe locul 2, inregistrand o victorie si o infrangere – victorie contra Dunarii Galati 7:2 (5:1, 2:0, 0:1) dupa un meci cu multe incidente si infrangere contra S.C. Miercurea Ciuc 7:3 (0:0, 4:2, 3:1), dupa ce au condus cu 2-0 in repriza a doua.

Cele doua echipe s-au intalnit pana acum in campionat pe ambele patinoare, la Gheorgheni s-au inregistrat scorurile 7:3 (1:1, 3:0, 3:2) si 7:1 (1:0, 2:0, 4:1) in favoare Stelei, iar pe Mihai Flamaropol, Steaua a castigat mult mai detasat – 8:1 (1:1, 2:0, 5:0) si 10:0 (2:0, 2:0, 6:0).

In cealalta semifinala se vor intalni Sport Club Miercurea Ciuc si CSM Brasov, meciul avand loc pe patinoarul Vakar Lajos din Miercurea Ciuc, vineri cu incepere de la ora 20:30.

Articolul l-am preluat de pe fcsteaua.ro pt ca mi-a fost lene sa scriu altul singur Asa ca haideti baieti, sa fim cel putin cati am fost la meciul cu Brasov si sa-i impingem pe hocheistii nostrii de la spate.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: