h1

Ratb si oamenii idioti!

January 7, 2010

Eram de dimineata in tramvaiul 16! Mergeam linistit, ma uitam ca un cretin pe geam cand a Obor se urca un tigan. cand zic tigan ma refer a un d’ala borat, cu pantofi de lac, telefon cu maneaua data la maxim si tot tacamu. Se aseaza omu pe un scaun si isi asculta cacatu’ de muzica cand vine controlorul. Ii dau abonamentul omului, il verifica, si trece mai departe la tigan. Scoate ala un bilet de 2 calatorii, d’ala rosu si il da controlorului. Asta ia biletu, se duce la compostor, scoate un bilet alb, cum au ei si verifica daca gaurile corespund. Si logic, nu corespundeau.

Se duce omu la tigan si-i spune: “mai aveti cumva alt bilet?ca asta nu e bun! si ii da biletul inapoi. Si incepe tiganeala:

tiganu:” pai cum ba nene, ca eu ti-am dat bilet de o calatorie si tu imi spui ca nu merge si-mi dai d’asta rosu de 2 calatorii. Pai tu iti bati joc de mine? voi credeti ca eu sunt d’ala de merge fara bilet?” Si incepe jegosu sa blesteme “sa dea d-zeu sa crapati, sa va moara copii si neamu, ca voi va bateti joc de mine ” si tot asa.

S-a uitat controlorul cam la el, l-a lasat sa injure si sa blesteme si scoate telefonu: “am nevoie de o patrula la statia X (la intersectia dintre Msilor si Rosetti)”. Baga telefonul in buzunar, il cheama pe colegul lui, il apuca pe ala unul de o mana unul de cealalta si il scot duc pe ala la usa. Se deschide usa, il dau oamenii jos si de acolo l-a luat patrula si l-a bagat direct intr-o duba:)).

Asa trebuie procedat cu cacati ca astia: nu ai bilet si faci scandal, te baga in duba. Si acolo spui si ce-ai mancat acu 2 ani de zile. Scurt si fara comentarii.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: